Korse Külot Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

11-02-2021 13:20
Korse Külot Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Vücudunuzu iyi tanımanız korse külot seçiminde çok önemlidir. Size en uygun korse külot hangisiyse onu kullanmanız vücudunuzu daha güzel biçimlendirecektir. Kalçaları ve modeline göre bel bölgesini toparlayan korse külotlar üç gruba ayrılmaktadır.
 

Birinci Model Yüksek Bel Kısa Paçalı Korse Külot:

Bu model basenleri toparlamanın yanında göbek bölgesini düzleştirip beli sararak ince bir görünüm ortaya çıkartır. Oldukça esnek bir yapıya sahip olan yüksek belli korse külotun yumuşak kumaşı size konforlu bir kullanım sunar. Üst bacakları sarması da bacaklarınızı kalın değil sıkı gösterir.
kadın korse

İkinci Model Dikişsiz Yüksek Bel Korse Külot:

Basen bölgesini toparlamanın yanı sıra alt kısmının dantel olması size ayrı bir güzellik katar. Bel bölgesine yaptığı baskıyla incelmede oldukça etkili olan dikişsiz yüksek bel korse külot aynı zamanda göbek bölgesindeki fazlalıkları yok eder.
kadın korse kilot

Üçüncü Model Popo Yapan Korse Külot:

Arkasındaki desteği sayesinde poponuzu yuvarlak ve dolgun göstererek bütün açılardan estetik görünmenizi sağlayacaktır. Vücut şeklinize uygun korse külot hayalinizdeki görünüme ulaşmanıza yardımcı olacak. Şekli nasıl olursa olsun bütün vücutlarda orantı sağlayan korse külotlar farklı çeşitleriyle en estetik görünüme ulaşmanıza yardımcı olur.
kadın korse kilot

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.